Naša zgodba

Vsak dan se tako ali drugače srečujemo z ženskami, ki kljub svoji zreli lepoti in ljubezni do elegance čutijo, da jih moda postavlja na stranski tir. Zdi se, da modna industrija slavi le mladost. Zrelost pa zapostavlja.

Zakaj? Odgovor iščemo že dolgo. Na poti do spoznanja, da je zrela ženska tista prava kraljica pa smo začeli ustvarjati oblačila, ki so namenjena vsem kraljicam, ki nas v življenju obdajate in navdihujete.

Vse mame, sestre. Naše sosede. Tašče, prijateljice, znanke. Nekdanja profesorica, ki nas je pred meseci ustavila sredi nakupovalnega centra in nas prosila, naj kaj ustvarimo tudi zanjo. Ker zase sploh ne najde več lepih, modernih in elegantnih oblačil, ki bi jih lahko nosila. 

Ustvarili smo znamko, ki ponuja prav to. Oblačila namenjena zrelim ženskam. Vsem nam, ki z leti krepimo svoje zavedanje, svojo vitalnost in ljubezen do vsega lepega. 

Ponosne smo na svoja leta in rade imamo življenje. Zavedamo se, da je starost privilegij, ki nam omogoča, da nase gledamo celovito in z vse večjo naklonjenostjo. Obožujemo lepoto, barve, energijo in vsak trenutek, ki ga preživimo v družbi navdihujočih žensk vseh starosti.

Ròsanòva je tu zato, da v tvoje življenje vnese eleganco, ki bo še bolj poudarila tvojo edinstveno, brezčasno lepoto.